Wat wij doen

De mogelijkheden
van 3D-modellen 
zijn eindeloos!

Anne Frank Huis NRC 3Dcarton Bouwen=Vouwen
Anne Frank Huis NRC 3Dcarton Bouwen=Vouwen

Educatie en leerondersteuning

Door een object - of dit nu een gebouw is of een voertuig – ruimtelijk (ofwel in 3D) te bouwen, wordt de beleving groter. We hebben bijvoorbeeld bouwplaten ontwikkeld en gefabriceerd waarin musea tot leven komen. De bouwplaat kan in overleg met u bovendien voorzien worden van interactieve uitleg en wetenswaardigheden. Hiervoor maken we gebruik van AR of QR codes.

Relatiegeschenk en loyaliteitsbeloning

Een bouwplaat is een uitstekend middel om de klant aan uw bedrijf te binden. Bijvoorbeeld als premium (relatiegeschenk) of in combinatie met een spaaractie. Het voordeel van een bouwplaat is dat er drie momenten zijn waarop deze uw boodschap overbrengt: bij het krijgen, bij het maken en bij het kijken, want eenmaal in elkaar gezet, krijgt een bouwplaat altijd een plaatsje. Dat zijn dus drie cadeaus in één.

Souvenir

Toeristen en dagjesmensen die graag een cadeau of tastbare herinnering willen meenemen voor thuis? Ook daarvoor zijn onze 3D-modellen ideaal; de bouwpakketten zijn vanwege het beperkte formaat van de verpakking makkelijk mee te nemen in de koffer en thuis op te bouwen. Daarom vindt u veel van onze bouwplaten op belangrijke toeristische punten, zoals het Rijksmuseum, Madurodam, De Efteling en Schiphol.

Speelgoed

Een 3D-model maken is leuk, leerzaam en prikkelt de fantasie en het ruimtelijk inzicht. Zo hebben we nog wel meer argumenten waarom een bouwplaat heel leuk speelgoed is voor grote en kleine kinderen. Al onze producten zijn zonder schaar of lijm op te bouwen. We hebben hiervoor een uniek 'klik-systeem' ontwikkeld.

Merchandise en impulsverkoop

Een op maat gemaakte bouwplaat kan een fantastische uitbreiding van uw productassortiment zijn. Vanwege de originaliteit, de commerciële prijs (met goede margemogelijkheden) en de makkelijke handling is het en zeer toegankelijk product voor uw klant in winkel en/of webshop.

Dit zijn de producten van 3Dcarton

  • Bouwplaten van hoogwaardig FSC karton, kindvriendelijk en volledig CE gecertificeerd; 
  • Bouwplaten in combinatie met educatief materiaal;
  • Toevoegingen van creatief materiaal voor kleuren, verven, plakken en nog veel meer;
  • Presentatiedisplays van perspex (polycarbonaat) of karton
  • Fullcolour verpakkingen. 

Een customized creatief pakket of concept voor u………

Ons team met zeer ervaren paper engineers en illustratoren creëert voor u verrassende en originele 3D-modellen. Een simpel gadget of een compleet creatief concept, 3Dcarton kan het voor u realiseren!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Menu Title